top of page

Cliënten

De volgende cliënten hebben wij naar tevredenheid geholpen in de afgelopen jaren: 

 

* Een bouwonderneming met een grote financiering op bestaand vastgoed, omgezet naar een   internationale financiering tegen 3% rente en een bullit loan. Daarnaast een rekening courant krediet voor vastgoed aankopen van 2 mln euro. Volume 67 mln euro, eind 2014.

 

* Een eigenaar van een supermarkt zonder financiering die een beleggingsportefeuille wilde opbouwen in het zuiden van het land. Wij hebben een financiering aangereikt op de supermarkt waardoor het beleggingspand gekocht kon worden. Op dit moment maakt hij een rendement op zijn beleggingspand van circa 12 % op jaarbasis. Volume 250.000,-, 2014

 

* Een potentiele cliënt die geld wilde gaan beleggen, hebben wij in contact gebracht met een Duitse investor in woningportfolio's. Deze client heeft een belegging gedaan van 2 mln euro en ontvangt jaarlijks 10% rendement.  Tevens krijgt hij een indirect rendement op het moment dat hij de woningen verkoopt. Volume 2,0 mln euro, 2015

 

* Een familie met een probleem met een financiële instelling hebben wij geholpen naar een bridge financiering van waaruit een nieuwe normale financiering is geregeld. De financiele instelling heeft een discount aangereikt die voor een groot deel ten gunste is gekomen van de familie. Volume 26 mln euro, 2013.

 

* Een consument die wilde gaan beleggen in vastgoed hebben wij geholpen met de inkoop en financiering van de 'belegging'. Volume 190.000,-, 2014.

 

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Maak vrijblijvend een afspraak via het contact formulier.

 

 

Werkwijze en beloning

 

 

Door de grote verscheidenheid van onze klanten werken wij met een maatwerktarief. Wij bedienen klanten met een financieringsbehoefte vanaf 75.000 euro, maar ook klanten met een financieringsbehoefte van meer dan 25 mln euro.  

 

Het eerste gesprek met beleggingspanden-hypotheek.nl is altijd vrijblijvend.

 

Afhankelijk van de casus en de mogelijkheden zal beleggingspanden-hypotheek.nl u een voorstel doen inclusief de vergoeding voor beleggingspanden-hypotheek.nl. Het voorstel voor deze vergoeding wordt vastgelegd middels een opdrachtbevestiging (waarbij er een no cure no pay wijze wordt aangehouden).

 

Indien u akkoord gaat met onze vergoeding dan wordt de opdrachtbevestiging door u ondertekend. Vervolgens zullen wij het gehele traject voor u begeleiden.

 

Dit traject bevat ondermeer het aanreiken van een scherpe offerte tot aan het aanleveren van alle gecontroleerde stukken bij de bank en de notaris.

bottom of page