top of page

Mogelijkheden

Financieringsmogelijkheden.

 

We werken met diverse bancaire instellingen in binnen - en buitenland,  pensioenfondsen, verzekeraars, private equity verstrekkers en family offices. Wij zijn in staat om financieringen te verschaffen op verhuurd of nog te verhuren vastgoed waar anderen dat niet kunnen.

 

Onze mogelijkheden zijn toepasbaar op zowel de consument die een beleggingspand wil aanschaffen of wil herfinancieren, maar ook op de belegger met grote woning-, winkel- en/of kantoren portfolio's, waarbij financieringsaanvragen van >100 mln ook kunnen worden aangeboden.  

 

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.  

 

Laat uw contact-gegevens achter voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Beleggingspand BOX 3 of BV

 

Wilt u een beleggingspand kopen en verhuren. Wij kunnen het voor u verzorgen. De eigen inbreng van middelen dient ca 30% te zijn van de investering.

 

Wij kunnen in de meeste grote plaatsen in Nederland woningen financieren die worden (zijn) aangeschaft voor de verhuur. Een eigen inbreng is uiteraard wel benodigd bij een aankoop.

 

Echter, wanneer u vermogen bezit binnen een beleggingspand en u wilt het benutten voor de aankoop van een ander beleggingspand dan is dat ook mogelijk. Vaak kan dat tot een loan to value van 80% (de bevoorschotting). (nieuw) Geld vrijmaken vanuit verhuurde beleggingspanden behoort ook tot de mogelijkheden (zogenaamde equity release!)

 

De rente is op dit moment relatief laag en de aflossingsvoorwaarden zijn gunstig en veelal bespreekbaar.

Verhuurde winkels, supermarkten

 

Ook winkels kunnen wij financieren. De locatie echter is van zeer groot belang. Internationale partijen kennen vaak Nederland niet zo goed en denken vaak aan grote plaatsen als Amsterdam en Rotterdam. Vrijblijvend kunt u bij ons aanvragen welke mogelijkheden wij hebben. 

Verhuurde hotels

 

Verhuurde hotels met langjarige contracten in binnen - en buitenland kunnen wij financieren wanneer de locatie goed is en de huurder door de financier als een degelijke huurder wordt gekwalificeerd.

 

Financieringen zijn mogelijk vanaf circa 5 mln euro. Op basis van alle informatie kunnen wij snel aanreiken of wij de financiering tegen scherpe voorwaarden kunnen onderbrengen.

​Grote woningportfolio's

 

Grote woningportfolio's zijn portfolio's met een waarde van 10 mln euro of meer. Deze kunnen wij zeer goed onderbrengen, zeker wanneer de waarde in het economische verkeer hoog is ten opzichte van de gevraagde financiering.

 

Maximaal kunnen wij een LTV verstrekken van 70% in Nederland of 80% in Duitsland.

 

Wij zijn zeer ervaren in het onderbrengen van grote financieringen. De rente die wij kunnen aanbieden is zeer scherp en dus is de oversluitmarkt een groot deel van ons werkgebied.

 

Last but not least, wij kunnen vaak werken met een zeer geringe aflossing, vaak zelfs een bullit loan. 

Kantoren

 

Wij hebben in de loop van de tijd regelmatig kantoren gefinancierd. Zelfs wanneer u denkt dat dit momenteel in Nederland niet mogelijk is, is dat zeker niet het geval.

 

Vaak lukt het ons om de financiering van kantoren onder te brengen in het buitenland. Uiteraard dienen de uitgangspunten voor de financier goed te zijn. 

Ontwikkelingen

 

Waar een ander vaak aangeeft geen ontwikkelingen te kunnen financieren hebben wij wel mogelijkheden. Aangezien de financiering in de regel van grote internationale hedgefunds komt is de rente hoog. Indien de ontwikkeling klaar is en u wilt deze als belegging aanhouden kan er een reguliere beleggingsfinanciering worden gerealiseerd tegen gunstige condities.

Heeft u een ontwikkeling? Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

​Handel- en uitpondtrajecten

 

Tot een bedrag van circa 3 mln euro kunnen wij zeer snel schakelen indien u tijdelijk een financiering nodig heeft bij een kortstondig inkoop en verkooptraject (handel). Maar ook bij renovaties / herontwikkeling met daarna een verkooptrajecttraject kunnen wij financieringen aanbieden.

 

De termijnen dienen niet al te lang te zijn, denkt u aan ongeveer 3 maanden tot maximaal 1,5 jaar. De rente is relatief hoog, maar door de financiering realiseert u wel uw project. 

 

Wilt u meer informatie omtrent een dergelijk trajectneemt u dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

Startende beleggers

 

 

Veel van onze klanten zijn beleggers die een eerste woning

kopen om te gaan verhuren. Bent u zo'n belegger dan bent aan het juiste adres. 

 

Omdat wij een aantal adviseurs hebben werken die een achtergrond hebben vanuit de bancaire sector, maar ook vanuit de vastgoedsector kunnen wij u met 'raad en daad' bijstaan.

 

Zo checken wij vaak voor de klanten de voorlopige koopakte en

kijken wij mee naar het vastgoed dat u wenst aan te kopen.

 

Ook checken wij, op uw verzoek, de contracten die u met uw huurders aangaat. De meeste klanten die een eerste woning kopen om te gaan verhuren maken een rendement op hun eigen inbreng van minimaal 8 tot soms wel 12% op jaarbasis. 

bottom of page